Mõlemad Ida-Viru hokiklubid pudenesid karikasarjast

Põhjarannik
Copy
Nii Kohtla-Järve kui ka Narva hokimeeskonna laeks tänavuses karikasarjas jäi poolfinaal.
Nii Kohtla-Järve kui ka Narva hokimeeskonna laeks tänavuses karikasarjas jäi poolfinaal. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Nii Kohtla-Järve Everest kui ka Narva Paemurru spordikool kaotasid Eesti karikasarja poolfinaalis ja mõlema Ida-Viru meeskonna jaoks on tänavune hooaeg läbi. 

Meistrisarjas üllatuslikult hõbeda võitnud Everest jäi karikasarja poolfinaalis koduhallis pronksile tulnud Tallinna Pantritele mängu keskpaigaks kaotusseisu 0:3. Teise vaheaja eel viskas Andrei Paršin küll ühe värava vastu, kuid pööret mängukäiku see ei toonud. Viimase kolmandiku lõpus käis litter veel kolm korda Everesti väravas ja lõppskooriks jäi 1:6.

Teises poolfinaalis oli meistrisarjas neljandaks jäänud Narva surumas maha meistriks tulnud Tartu Välku, sest kui mängitud oli 30 minutit, juhtisid narvalased 4:1. Tartult tuli aga seejärel kolm kiiret vastuväravat ja viimane kolmandik algas viigiseisult 4:4. Otsustaval kolmandikul sai favoriit veel kahel korral litri narvalaste väravasse ning südi partii pakkunud PSK langes konkurentsist kaotusega 4:6. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles