Ida-Viru keskhaigla juht lahkub ametist

Erik Gamzejev
Copy
Tarmo Bakler on juhtinud Ida-Viru keskhaiglat alates 2003. aasta kevadest.
Tarmo Bakler on juhtinud Ida-Viru keskhaiglat alates 2003. aasta kevadest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Viimased 18 aastat Ida-Virumaa keskhaiglat juhtinud Tarmo Bakler asub tööle Ida-Tallinna keskhaigla juhina.

Tallinna linnavalitsus teatas, et Bakler asub ametisse 16. augustist juhatuse liikmena tähtajaga viis aastat. Kuni ametisse astumiseni jätkab Tarmo Bakler tööd Ida-Viru keskhaigla juhatuse esimehena.

Bakleri praegune ametiaeg Ida-Viru keskhaigla juhina oleks pidanud kestma 2023. aasta novembrini. Oma mineku kohta Tallinnasse ütles ta lühidalt: "Kutsuti."

Eesti ühe suurema raviasutuse, enam kui 500 voodikohaga Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu korraldas juhatuse esimehe leidmiseks sihtotsingu, pärast seda kui avalik konkurss kevadel luhtus. ITK eelmine juhatuse esimees Ralf Allikvee lahkus ametist 30. juunil.

Bakler ei osanud praegu öelda, kes võiks saada tema järeltulijaks Ida-Viru keskhaigla eesotsas, kuna ka haigla nõukogu liikmed said tema lahkumisest alles sel nädalal teada. 

Aastatel, mil Tarmo Bakler on juhtinud enam kui tuhande töötajaga Ida-Viru keskhaiglat, on Ahtme linnaosas kerkinud uued ravikorpused ja tervisemaja. Järve linnaosas asuv endine haiglakorpus ehitati ümber taastusravi- ja õendusabikliinikuks ning põhjaliku uuenduskuuri tegi läbi ka polikllinik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles