Isegi 16. koht olümpial tõi Eneli Jefimovale pisara silma

Erik Gamzejev
Copy
Eneli Jefimova on oma treeneri Henry Heina juhendamisel jõudnud olümpiamängudel 16. kohale − see on parim tulemus, mille Ida-Virumaa naissportlased individuaalalal kunagi varem olümpial on saavutanud.
Eneli Jefimova on oma treeneri Henry Heina juhendamisel jõudnud olümpiamängudel 16. kohale − see on parim tulemus, mille Ida-Virumaa naissportlased individuaalalal kunagi varem olümpial on saavutanud. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sillamäe piiga Eneli Jefimova saavutas 14aastaselt olümpiamängudel 16. koha, kuid kõva sportlasehing püüab ikka veelgi enamat − kaamera ees ei varjanud ta pisaraid, et finaalikoht 100 meetri rinnuliujumises seekord kättesaamatuks jäi.

Jefimova ujus pühapäeval eelujumises välja aja 1.06,79, millest piisas, et pääseda edasi poolfinaali 16 parema hulka. See oli 45 osaleja seas paremuselt 14. tulemus ja jäi tema kevadel püstitatud Eesti rekordile alla vaid 0,32 sekundiga. Esmaspäeva hommikul alustas Jefimova oma poolfinaali tugevalt ja oli poolel maal viies, ent lõpetas distantsi kaheksandana. Aeg 1.07,58 andis kokkuvõttes 16. koha.

Poolfinaal tõi pisara silma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles