Trans kaotas meistriliiga punasele laternale

Põhjarannik
Copy
Kuuendal kohal oleva Narva Transi kannul on meistriliigas Tartu Tammeka. Nende omavaheline viimane mäng sel aastal on 30. oktoobril Tartus.
Kuuendal kohal oleva Narva Transi kannul on meistriliigas Tartu Tammeka. Nende omavaheline viimane mäng sel aastal on 30. oktoobril Tartus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jalgpalli meistriliigas jäi Narva Trans 0:1 alla viimasel kohal olevale Pärnu Vaprusele, kes enne seda oli viimati võiduni jõudnud maikuus.

Trans jäi kaotusseisu juba 9. minutil ega suutnud ülejäänud ajal rünnakuüritustele vaatamata palli vastaste väravasse toimetada.

Transi kaitsja Aleksandr Kulinitš tunnistas Soccernetile, et meeskond tegutses allapoole arvestust ning meeskond polnud pärast pikka bussisõitu esimesel poolajal veel mängule keskendunud. Ta lisas, et ilmselt oli jalgades ka nädala keskel toimunud karikamäng, kus suurema osa mängust kümnekesi platsil olnud narvalased pääsesid 2:1 võiduga Tallinna Kalevi üle veerandfinaali.

Trans püsib neli vooru enne hooaja lõppu kuuendal kohal, lähim jälitaja Tartu Tammeka jääb maha vaid nelja punktiga.

Esiliigas ei saa Ida-Viru Alliance kuidagi kaotuste lainelt maha. Viimases voorus jäädi 0:3 alla liidrikohal olevale Harju JK Laagrile. Alliance on viimasest 13 mängust kaotanud 12 ja teinud ühe viigi. Viimane võit pärineb juuli algusest. Ida-Viru meeskond püsib 24 punktiga kaheksandal kohal. Viljandi Tulevik jääb maha vaid nelja punktiga. Üheksandaks jäämine tähendaks esiliigast väljalangemist, kaheksanda koha meeskond läheb üleminekumängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles