Narva Trans läheb karikalahingusse võidunoodiga

Põhjarannik
Copy
Elevandiluurannikult pärit Irie on üks Narva Transi kogenumaid mängijaid, kes kuulus ka 2019. aastal karika võitnud meeskonda.
Elevandiluurannikult pärit Irie on üks Narva Transi kogenumaid mängijaid, kes kuulus ka 2019. aastal karika võitnud meeskonda. Foto: Narva Trans

Meistriliigas mitmeid nädalaid võiduta olnud Narva Trans alistas viimases voorus Paide linnameeskonna 2:1. See võit peaks lisama meeskonnale enesekindlust laupäeval toimuvaks karikafinaaliks Tallinna Floraga.

Trans oli enne kohtumist Paidega kaotanud järjest kolm mängu, kus ei õnnestunud lüüa ühtegi väravat. Ka mäng Paidega algas kurjakuulutavalt, sest juba 8. minutil oli pall narvalaste väravas. 17. minutil sai aga Transi väravate põuaaeg läbi, kui Daniil Tarassenkov viigistas seisu.

Teisel poolajal viis ta penaltist Transi juhtima. Paide sai kohtumise lõpu eel samuti penaltit lüüa. Ent paidelaste väravaküti Robi Saarma löögi suutis Transi esindusmeeskonna eest alles teist korda väravas olnud 22aastane Aleksandr Kraizmer tõrjuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles