Narvas hakatakse tootma elektrilisi laotõstukeid

Ilja Smirnov
Copy
Narva tööstuspargis Kadastiku tänava laohoones kogub hoogu Mitsubishi ja Caterpillari elektritõstukite tootmine.
Narva tööstuspargis Kadastiku tänava laohoones kogub hoogu Mitsubishi ja Caterpillari elektritõstukite tootmine. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Metallitööstusettevõte Hanza Mechanics avas Narvas oma teise tootmisüksuse. Laohoones, mis kuulub Venemaalt lahkunud miljonärist ärimehele, hakatakse kokku panema elektrilisi laotõstukeid.

Rootsi Hanza kontsern laiendas Narvas oma tegevust ning avas piirilinna lääneservas Kadastiku tööstuspargis uue tootmisüksuse, kus hakatakse koostama elektrilisi laotõstukeid. Kokkupandud tõstukid kannavad Mitsubishi või Caterpillari logo ning osa neist on võimelised laos kaupu transportima ja osa ka riiulitele tõstma. Kokku pandud ja töövalmis tõstukid saadetakse Narvast Hollandis paikneva logistikakeskuse kaudu laiali üle kogu maailma.

Narvas edukalt tegutseval Hanza Mechanicsi tehasel oli Kulgu rajoonis paiknevas vanas tööstushoones juba ammu kitsas, seetõttu otsisid nad endale Narva tööstuspargist uue tühja hoone ning varustasid selle kahe kuuga kõige vajalikuga. Vana ja uut allüksust eraldab ligikaudu kaks kilomeetrit ning nende vahel liigub veoauto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles