Politseireidi tulemusel saadeti kaks juhti trellide taha

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Nädalavahetusel Kohtla-Järvel ja Jõhvis toimunud politseireidi tulemusel saatis kohus kaks reegleid rikkunud juhti arestimajja.

Reidi käigus tuvastati üks juhiloata roolikeeraja, kes peeti väärteokorras sealsamas kinni ning viidi kinnipidamisasutusse. Juht oli roolis ajal, mil temalt oli juhtimisõigus juba varasemate rikkumiste tõttu ära võetud, teatas politsei.

Esmaspäeval astus mees kohtu ette ning talle määrati rikkumise eest karistuseks viis arestipäeva ja kohus konfiskeeris ka mehe auto.

Sama kontrolli käigus fikseerisid politseinikud ühe auto kiiruseks 149 km/h ning seda Kohtla-Järve ja Jõhvi vahelisel maanteelõigul, kus maksimaalne lubatud kiirus on 100 km/h. Rikkumiselt tabatud roolikeeraja astus samuti esmaspäeval kohtu ette ning talle määrati karistuseks 10 päeva aresti. Lisaks võttis kohus juhilt neljaks kuuks ära juhtimisõiguse.

Nädalavahetuse reidi käigus kontrollis politsei Jõhvi ja Kohtla-Järve piirkonnas ligi 3500 juhi kainust ning avastas kuus narkojoobe kahtlusega autojuhti, viis alkoholi tarvitanud juhti, juhtimisõiguseta roolikeeraja ning paar kiiruseületajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles