HITO/Karjamaa noolib koduhallis pääset esiliigasse

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui HITO/Karjamaa saab reede õhtul jagu Keilast on korraga käes nii koht laupäeval mängitavas teise liiga finaalis kui ka võimalus tõusta järgmiseks aastaks esiliigasse.
Kui HITO/Karjamaa saab reede õhtul jagu Keilast on korraga käes nii koht laupäeval mängitavas teise liiga finaalis kui ka võimalus tõusta järgmiseks aastaks esiliigasse. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa praegune parim korvpallimeeskond HITO/BC Karjamaa üritab selle nädala reedel ja laupäeval koduses Jõhvi spordihallis toimuval Eesti teise liiga nelja parema meeskonna finaalturniiril lunastada järgmiseks hooajaks pääset esiliigasse. 

Kõrgemasse seltskonda pääsemise seisukohast otsustav mäng toimub reede õhtul kell 20.15, mil Ida-Viru meeskond läheb vastamisi tuntud spordiajakirjaniku Peep Pahvi juhendatava  Keila korvpallikooliga. Sama meeskond mängis Jõhvis ka kaks nädalat tagasi, mil jäi siin tulises mängus ligemale poole tuhande pealtvaataja ees alla Reinar Halliku meeskonnale. Ent Keila kaks võitu kodumängudes jätsid Halliku meeskonna finaalturniirilt välja. 

Eesti teise liiga finaalturniiri mängude kava Jõhvi spordihallis

Reede, 12. aprill

kell 18 Kadrina Karud vs. Rae Koss/Hansaviimistlus

kell 20.15 KK HITO/BC Karjamaa vs. Keila korvpallikool 

Laupäev, 13. aprill

kell 12.30 pronksimäng

kell 15.15 finaal 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles