Murtud roided jätavad Mannima olümpiast eemale

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mannima.
Tatjana Mannima. Foto: Matti Kämärä

Suusataja Tatjana Mannima murdis nädalavahetusel Šveitsis toimunud maratonil kaks roiet ning vigastuspaus venib nii pikaks, et võimalus Sotši olümpiaks kohta püüda, veel vähem seal võistelda, on kadunud.

"Võistluse käigus raja kõrvalt jooki haarates haakus suusakepi teravik kuidagi väga pahasti lume sisse ning kepi käepideme teravik murdis kaks roiet katki," rääkis Suusaliidu spordidirektor Raul OlleDelfile.

Mannima lootis veel sel nädalavahetusel püüda pääsu Sotši olümpiale. Kahjuks jääb veebruaris algavale talispordi suurüritusele eestlannal nüüd minemata.

"Nii kurb kui see ka pole...Sotšis ei ole tal selle äärmiselt suure ebaõnnega vigastuse tõttu mitte kuidagi võimalik kahjuks võistelda," tunnistas Olle tõsiasja.

Olle sõnul on raske öelda kaua vigastuspaus kestab, sest roided paranevad aeglaselt. Mannima ise on positiivne ning loodab kuu aja pärast taas rajal olla ning hooaja lõpus veel maratone läbida.

Tatjana Mannima sai tänavusel Tour de Skil 42. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles