Tartu Välk lõi nii Kohtla-Järvele kui Narvale korralikult sisse

Põhjarannik
Copy
Tartu Välgu ridades ohustab Everesti väravat üks nende kogenumaid mängijaid, 35aastane Maksim Rõbuškin, kes on varem ka ise Kohtla-Järve eest mänginud.
Tartu Välgu ridades ohustab Everesti väravat üks nende kogenumaid mängijaid, 35aastane Maksim Rõbuškin, kes on varem ka ise Kohtla-Järve eest mänginud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jäähokimeistrivõistlustel said nii Kohtla-Järve Everest kui ka Narva Paemurru spordikool nädalavahetusel sugeda Tartu Välgult. 

Laupäeval mängisid tartlased Kohtla-Järvel 8:3 üle Everesti. Jegor Antonenko viis küll Everesti juhtima, kuid juba avakolmandiku lõpus oli skoor 4:1 Välgu kasuks. Maksim Tšaltsevi tabamus teise kolmandiku alguses tekitas lootuse mängukäigu pööramiseks, ent viimasele vaheajale läksid meeskonnad juba seisul 6:2 Tartu kasuks.

Pühapäeval Tartus toimunud mängus suutis Narva pinget mängus hoida kaks kolmandikku, mille järel juhtis platsil domineerinud Tartu vaid 3:1. Viimasel kolmandikul lõi Välk Narvale aga veel neli väravat ja lõppskooriks kujunes 7:1. Suuremast hävingust päästis Narva nende väravavahi Aleksandr Kolossovi silmapaistev tegutsemine − ta tõrjus mängu jooksul koguni 57 pealeviset. Välgu väravavaht Andrei Bunin sai oma tõrjeoskusi näidata vaid 20 korral.

Kaks viimast võitu viisid Tartu Välgu ka meistrisarja kindlaks liidriks 19 punktiga. Hooaja alguses tabeli tipus olnud Kohtla-Järve Everest on langenud 10 punktiga kolmandaks. Narva PSK on kuue punktiga neljas, kuid nad on vastastest paar mängu vähem pidanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles