Kaotuselainele sattunud Trans sai meistrilt kõva kolaka

Põhjarannik
Copy
Transi äärekaitsja Kevin Aloe tunnistas, et mängus Tallinna Kalevi vastu läks valesti kõik, mis sai valesti minna.
Transi äärekaitsja Kevin Aloe tunnistas, et mängus Tallinna Kalevi vastu läks valesti kõik, mis sai valesti minna. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jalgpalli meistriliigas on Narva Trans kaotanud järjest viis mängu, laupäeval tuli hävitav 0:6 kaotus valitsevalt meistrilt Tallinna Levadialt.

Narva Transi kaitsja Kevin Aloe tunnistas pärast mängu Soccernetile, et väljakul toimunu oli täielik kaos: "Meeskond tundus valmis olevat, aga juba esimesest minutist peale ei olnud seda õiget tunnet sees, mis meil on alati olnud," ütles ta, märkides, et abi ei olnud vaheajal peatreener Eremenko raputavast sõnavõtust. "Oleksin ise sama teinud, kui näed, et meeskond niimoodi mängib. See on lubamatu."

Meistiliigas on Trans nelja võidu ja seitsme kaotusega kuuendal kohal.

Transil pole õnnestunud viimases neljas mängus lüüa ühtegi väravat. Meeskond on keerulises seisus, kuna vigastatute ridades on kolmandik põhikoosseisu mängijatest ja samaväärset asendust neile ei ole võtta. Viimases mängus Levadia vastu oli narvalastel varumeeste pingile panna vaid neli väljakumängijat. Samal ajal on Transil olnud väga tihe mängude graafik: iga nädal on tulnud pidada kaks mängu ja sama hooga tuleb ka edasi panna ja punktilisa teenida.

Sel kolmapäeval võõrustab Trans karikasarja poolfinaalis Nõmme Kaljut, kellele jäädi üle-eelmisel nädalal meistrisarjas alla 0:3. Mängus on Transi jaoks väga palju, sest karikasarja võit kindlustaks rahalises kitsikuses klubile pääsu eurosarja ja enam kui 100 000 euro suuruse lisasissetuleku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles