HITO/Karjamaa ei jõudnud Audentese noortega võidu joosta

Põhjarannik
Copy
HITO/Karjamaa järgmine kodumäng Jõhvi hallis on eeloleval reedel kell 20.
HITO/Karjamaa järgmine kodumäng Jõhvi hallis on eeloleval reedel kell 20. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa sai Eesti korvpalli teises liigas viie võidu kõrval teise kaotuse, jäädes laupäeval Audentese noortele selgelt alla 80:97.

Endiste tippkorvpallurite Tair Tenno ja Rauno Pehka juhendamisel treenivad 17-18aastased noored panid avaminutitest sellise vurri käima, millega Ida-Viru korvpallurid ei suutnud kaasa minna. Avaveerandi lõpuks oli HITO/Karjamaa maas 14 ja poolajaks juba 22 punktiga − 30:52. Teisel poolajal ei tekkinud vähimatki märki, et mängu käik võiks pöörduda, vahepeal suurenes kaotusseis juba 29 punktile.

Esimest korda oli HITO/Karjamaa parim skooritegija 17aastane Karl Teppo, kes tõi 18 punkti. Tanel Maalma ja Veiko Simm lisasid mõlemad 14 punkti. Enamikus varasemates mängudes korvialust võitlust valitsenud Simm ja Edvard Trumm jäid seekord selles elemendis Audentese noortele alla: lauapallide noppimises oli Audentes parem 46:34.

Kokku on nii HITO/Karjamaal kui ka Audentesel praegu viis võitu ja kaks kaotust, mis tähendab tabelis teise koha jagamist. Rapla korvpallikool on võitnud kõik kaheksa mängu.

HITO/Karjamaa saab võidukontot suurendada sel reedel kell 20, kui Jõhvi spordihallis tuleb vastu Pärnumaa meeskond SK Tünamo, kel on kirjas kolm võitu ja neli kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles