HITO/Karjamaa pääs finaalturniirile ripub juuksekarva otsas

Põhjarannik
Copy
HITO/Karjamaa veteran, 39aastane Edvard Trumm (vasakul) on teinud kõva hooaja, olles kogu teise liiga parim lauavõitleja, kuid ka tema pole suutnud meeskonda päästa viimaste voorude kaotustest.
HITO/Karjamaa veteran, 39aastane Edvard Trumm (vasakul) on teinud kõva hooaja, olles kogu teise liiga parim lauavõitleja, kuid ka tema pole suutnud meeskonda päästa viimaste voorude kaotustest. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Suurema osa hooajast Eesti korvpalli teises liigas liidrite hulka kuulunud HITO/Karjamaale on viimased järjestikused kaotused muutnud keeruliseks pääsu liiga nelja parema finaalturniirile.

Hooaega hästi alustanud Ida-Viru praegu parima korvpallimeeskonna jaoks oli kuni veebruari alguseni tabeliseis üsna pilvitu ja hooaja miinimumeesmärgiks seatud koht finaalturniiril paistis käeulatuses.

Järgnenud neli kaotust, mille seas olid ka allajäämised tabeli alumise poole meeskondadele, põhjustasid enne viimast vooru olukorra, kus 12 kohtumist võitnud HITO/Karjamaa on langenud viiendaks. Tõsi, 12 võitu on ka kolmandal kohal oleval Rock Tartu Terminalil ja neljandal kohal oleval Haapsalul. Kuid liiga reeglid annavad neile eelise.

Viimases voorus sel teisipäeval kohtub HITO/Karjamaa võõrsil liigas kümnendal kohal oleva Viimsi kolmanda meeskonnaga. Finaalturniirile pääsemiseks tuleb see mäng kindlasti võita ja loota, et Tartu või Haapsalu kaotab viimase mängu. Samas selle tõenäosus väga suur pole, sest nood kohtuvad tänavuse hooaja kahe kõige nõrgema meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles