HITO/Karjamaa läheb veerandfinaalis vastamisi Valmo Kriisa meeskonnaga

Põhjarannik
Copy
Põhiturniiril jäid HITO/Karjamaa ja Rock Tartu Terminali mängud 1:1 viiki ning nüüd lähevad nad vastamisi veerandfinaali seerias.
Põhiturniiril jäid HITO/Karjamaa ja Rock Tartu Terminali mängud 1:1 viiki ning nüüd lähevad nad vastamisi veerandfinaali seerias. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli teises liigas läheb HITO/Karjamaa veerandfinaalis vastamisi Rock Tartu Terminaliga, kelle põhitegija on 48aastane endine Eesti koondise tagamängija Valmo Kriisa.

Hooaega lennukalt alustanud HITO/Karjamaa hoog rauges põhiturniiri lõpus, sest viis viimast mängu lõppesid kaotusega. Eelmisel nädalal jäädi 71:80 alla Viimsi kolmandale meeskonnale.

22 mängust sai Ida-Viru parim meeskond 12 võitu nagu ka Rock Tartu Terminal. Et omavaheliste mängude korvide vahe oli Tartu kasuks, siis said nemad põhiturniiril neljanda ja HITO/Karjamaa viienda koha.

Kõrgem koht annab kahe võiduni mängitavas veerandfinaalis Tartule koduväljaku eelise. Esimene kohtumine toimub sel laupäeval, 1. aprillil Tartus. Kordusmäng on neljapäeval, 6.aprillil kell 20 Jõhvi spordihallis. Kui seejärel on seeria seis viigiline, toimub otsustav mäng Tartus. 

Veerandfinaalide võitjad selgitavad teise liiga parimad aprilli keskel Raplas peetaval finaalturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles