Mängusärkide ettevalmistamisega jänni jäänud Everesti hokimeeskond sai kirja kaotuse

Põhjarannik
Copy
Kui hooaja esimestes mängudes on Everest olnud jääl mängusärkides, kus nõuetekohaselt on mängijate nimed peal, siis laupäeval tuldi Tartu vastu mängima särkides, millel nimed puudusid.
Kui hooaja esimestes mängudes on Everest olnud jääl mängusärkides, kus nõuetekohaselt on mängijate nimed peal, siis laupäeval tuldi Tartu vastu mängima särkides, millel nimed puudusid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jäähokimeistrivõistlustel sai Kohtla-Järve Everest kohtumises Tartu Välguga kirja 0:5 tehnilise kaotuse, sest tuli kohtumisele särkides, mille turjalt puudsid mängijate nimed.

Meistrisarja juhendi kohaselt peavad võistlussärgil olema klubi embleem, mängija nimi ja number. Nii otsustasid jäähokiliit ja mängu kohtunikud määrata enne kohtumise algust Everestile kaotuse 0:5.

Et 13 korda Eesti meistriks tulnud Tartu meeskond oli laupäeval juba Kohtla-Järvele saabunud ja publik samuti jäähalli tribüünidel koha sisse võtnud, peeti mitteametlik matš, mille võitis 8:6 Tartu.

Samal ajal Narva jäähallis peetud kohtumises alistas Narva PSK Kohtla-Järve Viru Sputniku 6:3. Narvalased panid enam kui 300 poolehoidja toetusel oma paremuse maksma juba kohtumise esimeses pooles, sest juba 25. minutiks oli skoor 5:0. Kohtla-Järve suutis seejärel kolm väravat vastu lüüa. Narva kasuks lõid kaks väravat nii Kirill Iljin kui Nikita Kirillov.

Viie meeskonna osavõtul toimuvatel meistrivõistlustel tõusis Narva ka 6 punktiga liidriks, Kohtla-Järve Viru Sputnikul on 4 ja Everestil 2 punkti.

Everesti meeskonnast tunduvalt paremini on hooaega alustanud Everesti naiskond, kes kaitseb ka eelmisel hooajal võidetud Eesti meistritiitlit. Laupäeval tehti skooriga 8:0 pihuks ja põrmuks Tallinna Wolferines. Pooled väravad ehk neli lõi Olga-Aleksandra Seppar. Sel hooajal mõlemad mängud võitnud Everesti naiskond jagab turniiritabelis esikohta Tallinna Roosa Pantriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles