Poksimatšiks muutunud hokimatš tõi Kohtla-Järve jäähalli ligemale 400 fänni

Põhjarannik
Copy
Kaks ühes: Kohtla-Järve ja Narva meeskonna hokimatšil sai publik seekord näha ka poksi.
Kaks ühes: Kohtla-Järve ja Narva meeskonna hokimatšil sai publik seekord näha ka poksi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jäähokimeistrivõistlustel alistas Narva Paemurru spordikool lisaajal visatud väravast 4:3 Kohtla-Järve Viru Sputniku.

Kohtla-Järve jäähallis ligemale neljasaja pealtvaataja ees toimunud mängus läks Narva kümnendal minutil Maksim Anohhini väravast mängu juhtima ja selline seis püsis tuliseks läinud hokimatšil ligemale pool tundi.

Teise kolmandiku lõpus viigistas Konstantins Korkus seisu ja kolmanda veerandi alguses pani Maksim Urlihh kodupubliku rõkkama, viies Kohtla-Järve 2:1 juhtima. Kuid Max Välja viigistas kiiresti seisu. Ja kui 11 minutit enne mängu lõppu viis Aleks Morozov taas Kohtla-Järve ette, siis vähem kui minuti pärast tuli Narvalt vastuvärav Georgi Vassiljevi viskest.

Lisaajast oli mängitud täpselt viis minutit, kuid Pavel Plesnev viskas Narva kasuks otsustava võiduvärava. Selles mängus sai publik lisaks hokile näha ka poksi ja kohtunikud jagasid mängijatele heldelt trahvipingil istumise minuteid.

Narva on 12 punktiga meistrisarja liider ja Viru Sputnik 9 punktiga teine. Kuid nad on pidanud mitu mängu rohkem kui kuue punktiga kolmandal kohal olev Tartu Välk 494.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles