Kiviõli riigikoolile otsitakse direktorit

Põhjarannik
Copy
Praegusest Kiviõli I keskkooli hoonest saab tulevase Kiviõli riigikooli peamine õppekoht, sest vene kooli hoone on kavas tulevikus sulgeda.
Praegusest Kiviõli I keskkooli hoonest saab tulevase Kiviõli riigikooli peamine õppekoht, sest vene kooli hoone on kavas tulevikus sulgeda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Uuest õppeaastast kolme Lüganuse vallas asuvat kooli ühendavale Kiviõli riigikoolile otsib ministeerium direktorit.

Kiviõli riigikool alustab tegevust septembris ning see moodustati Kiviõli I keskkooli, Kiviõli vene kooli ja Lüganuse kooli ühendamisel. Õppetöö toimub kolmes tegutsemiskohas: põhiharidust saab omandada nii Lüganusel kui ka Kiviõlis ning gümnaasiumiharidust Kiviõlis.

Haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide pidamise valdkonna juhi Raivo Trummali sõnul on koolijuhi konkursile oodatud kandidaadid, keda inspireerib uue kooli loomisel tekkivate võimaluste ärakasutamine õpilaste hüvanguks. Uue koolijuhi ülesandeks saab ühtse koolikultuuri kujundamine, et tagada kvaliteetse eestikeelse hariduse pakkumine, eestikeelse keskkonna hoidmine ja arendamine ning eestikeelsele õppele üleminek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles