Koll ja Lagoda võitsid Eesti karika

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Kollile piisas võiduks algkõrguse 4.01 ületamisest.
Reena Kollile piisas võiduks algkõrguse 4.01 ületamisest. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pühapäeval toimunud Eesti talvistel karikavõistlustel võitis Reena Koll naiste teivashüppe ja Luna-Aleksandra Lagoda tüdrukute 2000 meetri jooksu.

Jõhvi kergejõustiikuklubi Visa esindav Eesti rekordiomanik naise teivashüppes Reena Koll alistas sisehooaja avavõistlusel kolmandal katsel kõrguse 4.10. Nagu Eesti võistlustel tavaks, alustas Reena Koll oma algkõrgusel hüppeid siis, kui konkurendid olid juba võistluse madalamatel kõrgustel lõpetanud. Kõrgus 4.20 jäi kolmel üritusel seekord ületamata.

Luna-Aleksandra Lagoda ja Jekaterina Mirotvortseva.
Luna-Aleksandra Lagoda ja Jekaterina Mirotvortseva. Foto: Peeter Lillevälli / Põhjarannik

Kohtla-Järvel elav Tartu Ülikooli Akadeemiliise Spordiklubis (TÜ ASK) Harry Lembergi käe all treeniv 14aastane Luna-Aleksandra Lagoda näitas taas, et omaealiste seas on ta mäekõrguselt kõigist teistest üle. 2000 meetri jooksu võiduaeg oli 6.38,97. Lähimat konkurenti edestas ta enam kui 22 sekundiga ehk peaaegu ringiga.

Neljanda koha sai samas joooksus 16aastane Sillamäe Kallevi esindaja Jekaterina Mirotvortseva, kelle põhiala on käimine. Tema aeg oli 7.14,26.

Meeste 800 meetri jooksus pälvis teise koha samuti TÜ ASKi esindav kohtlajärvelane Deniss Šalkauskas ajaga 1.56.22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles