Reinar Halliku kolmesed ei päästnud Iisakut napist kaotusest

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik tegi sel hooajal teises liigas oma meeskonnas esimese mängu.
Reinar Hallik tegi sel hooajal teises liigas oma meeskonnas esimese mängu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli teise liiga veerandfinaali avamängus kaotas Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline võõrsil Keilale 78-82.

Tasavägiselt kulgenud kohtumises võitis Iisaku meeskond poolaja 45:41 ja juhtis enne viimast veerandaega kahe punktiga. Viik oli viimati tablool neli minutit enne lõppu. Kohtumise otsustavatel minutitel oli Keila noor meeskond pisut  kindlam ja sellest piisas neile napiks võiduks. 

Sel hooajal esimest korda tegi omanimelise meeskonna eest mängu kaasa ka Reinar Hallik. Kuigi ta rääkis enne kohtumist, et füüsiline vorm pole kõige parem, oli ta platsil ligemale 27 minutit ja viskas selle ajaga 18 punkti tabades kümnest kaugviskest neli. 

Teine esmakordselt Iisaku eest mänginud endine Eesti koondise korvpallur Gert Dorbek, oli platsil üle 32 minuti ja viskas 9 punkti ning andis neli resultatiivset söötu. 

Ligemale neli minutit tegi Iisaku eest  kaasa ka kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter. Temale läks selle ajaga kirja üks lauapall, üks pallikaotus ja kaks möödaviset. 

Iisaku suurim skooritegija oli selles mängus 22 punktiga Markus Laanemets. 

Vaata mängu protokolli siit.

Kordusmäng toimub järgmisel reedel, 29. märtsil Jõhvi spordihallis.

Sel pühapäeval, 24. märtsil kell 15 peab Jõhvi spordihallis oma esimese veerandfinaalkohtumise HITO/BC Karjamaa, kellele tuleb vastu KK Viimsi/Kesklinna KK. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles