Kiviõli uus staadion laseb vana pensionile

Gerli Romanovitš
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui volikogu annab heakskiidu, võib uus jalgpallistaadion Kiviõlli kerkida sügiseks. Olemasolev murukattega staadion jääb siis teiste spordialade tarbeks.
Kui volikogu annab heakskiidu, võib uus jalgpallistaadion Kiviõlli kerkida sügiseks. Olemasolev murukattega staadion jääb siis teiste spordialade tarbeks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse vallavalitsus saadab kolmapäeval volikokku lisaeelarve, milles on planeeritud 200 000 eurot uue staadioni tarbeks, millele kunstmurukate renditakse. 

Mitu aastat õhus olnud Kiviõli kunstmurukattega jalgpallistaadion võib reaalsuseks saada juba sel suvel, kui kolmapäeval kogunev volikogu hakkab esimest korda lugema selleaastast esimest lisaeelarvet. Selles on staadioni ehitamiseks ette nähtud 190 000 eurot, mille eest saaksid valmis staadioni põhi, valgustus ja aed. 

Muru renditakse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles