Alutaguse sai Laanemetsa vedamisel ka Tartust jagu

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Laanemets on mitmes mängus järjest olnud Iisaku meeskonna mängu kangelane. MATTI KÄMÄRÄ
Markus Laanemets on mitmes mängus järjest olnud Iisaku meeskonna mängu kangelane. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Alutaguse valda esindav Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline sai Eesti korvpalli teises liigas kolmanda võidu järjest alistades Iisaku kodusaalis Tartu Ülikool/Kuremaa 72:58.

Paar nädalat tagasi Jõhvis HITO/Karjamaad kindlalt võitnud Tartu noored hakkasid kõvasti vastu ka Iisakule. Alutaguse meeskond domineeris küll kohtumist, ent otsustavat edu sisse teha ei õnnestunud. Viimane veerand algas seisul 49:43.

Viimasel veerandi esimese viie minutiga õnnestus Iisakult 15 punktiga minna, kuid Tartu vähendas vahe kiiresti kaheksale. Lõplikult murdsid Tartu noorte vastupanu Markus Laanemetsa kaks järjestikust kolmepunktiviset.

Tartu Rocki koosseisus omal ajal Eesti meistriks tulnud Jaanus Liivaku ja Tarmo Kikerpilli duellist treenerite rollis tuli seekord võitjana välja Iisaku meeskonna juhendav Liivak.

Teist mängu järjest vedas  Alutaguse meeskonna võidule Markus Laanemets, kes tõi oma meeskonnale 22 punkti ja võttis 12 lauapalli. Tema efektiivsuse koefitsient oli ülekaalukalt kõigist platsil käinutest parim - 28.

Laanemets oli oma meeskonna kangelane ka eelmises mängus Narva vastu, kus võidu tõi tema viimasel sekundil tabanud kolmepunktivise. Ka tolles mängus oli ta 28 punktiga oma meeskonna parim skooritegija.

Mängus Tartu vastu tõi Iisakule 15 punkti Oliver Villers ja 14 punkti Artur Saariste. Ülar Sala võttis 14 lauapalli.

Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline on kolme võiduga kolmest mängust teise liiga Ida alagrupi liider. Järgmine mäng on eeloleval kolmapäeval võõrsil Võrumaa vastu, kel on kirjas üks võit ja kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles