Ida-Viru klubide nädalavahetuse masendav skoor 0:11

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondiseski mänginud Nõmme Kalju keskkaitsja Alo Bärengrub skooris  Sillamäe Kalevi vastu eelmisel aastal Sillamäel toimunud mängus ja ka laupäevases kohtumises sai just tema pealelöök otsustavaks.
Eesti koondiseski mänginud Nõmme Kalju keskkaitsja Alo Bärengrub skooris Sillamäe Kalevi vastu eelmisel aastal Sillamäel toimunud mängus ja ka laupäevases kohtumises sai just tema pealelöök otsustavaks. Foto: Matti Kämärä

Eesti meistriliiga viimases voorus  mängisid  Ida-Viru klubid võõrsil ja kõik kolm tulid koju tagasi punktideta, üldskoor oli masendav 0:11.

Mängupildi poolest jättis kõige parema mulje Sillamäe Kalev, kes 0:1 kaotusele vaatamata suutis siiski meistrisarja liidrile Nõmme Kaljule väärikalt vastu hakata.

Sportliku viha defitsiit

Võrdsete võimalustega mängus õnnestus Sillamäe kaitsjate poolt värava ees valveta jäänud Nõmme Kalju keskkaitsjal Alo Bärengrubil 50. minutil lahtine pall võrku lüüa.

Kuigi Sillamäe ründas teisel poolajal vastastest rohkem, siiski üliohtlikke olukordi tekitada ei õnnestunud ja nii tuli leppida kolmanda kaotusega viimases neljas mängus.

Sillamäe peatreeneri kohustusi täitev Vadim Dobiža tunnistas Soccernetile, et võrdses mängus tuli kaotus ühe vea tõttu.  "Magasime ohu maha," sõnas ta.

Samas tõdes ta, et meeskonnal on probleeme ka rünnakul. "Lõppfaasis ei tule midagi välja. On häid tsenderdusi, sööte, aga pole seda õiget häälestust, et mängija sportliku vihaga lendaks koos palliga võrku," märkis ta, lisades, et kuigi meeskonna seis pole mitmete liidrite  puudumise tõttu hea, ei ole põhjust veel ka meelt heita.

Aprillis liidrikohal olnud Sillamäe Kalev on 18 punktiga  praegu viies ja vahe Nõmme Kaljuga on veninud kiiresti 8 punkti peale. Nüüd on aga ees mõned mängud tabeli alumise poole meeskondadega, kus Sillamäe ei tohiks medalikonkurentsis püsimiseks loovutada punktigi.

Hävitavad kaotused 

Jõhvi Lokomotiv on teinud  uue peatreeneri Aleksei Tihhomirovi juhendamisel väikesi edusamme ja kaks eelmist kohtumist Paidega näitasid, et liiga keskmikelt punktide napsamine ei tohiks olla kättesaamatu kosmosereis. Mullusele meistrile Tallinna Levadiale suutis Lokomotiv  vastu hakata tervelt 40 minutit. Ent poolaja lõpus sisse lastud kaks väravat murdsid selle vastuhaku ja teist poolaega domineeris Levadia võimsalt ning lõi veel neli väravat.

Narva Transi ja Tallinna Infoneti vahel oodatud tasavägist lahingut ei tulnud. Narvalastele löödi juba esimesel poolajal kolm väravat. 0:4 kaotus viitab, et praeguse koosseisuga Narva Transist esiviisiku tegemistesse sekkujat pole. Juuni lõpus, mil avaneb üleminekuaken, tuleb Transil kindlasti soetada mõned mängumehed, kes oskavad palli väravasse lüüa. Muidu jääb Transi esitus kogu sel hooajal sama halliks nagu mullugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles