Ruudulipp tähistas tänavu finišit nii masinatele kui ka festivalile

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Motofestival on 12 aasta jooksul toonud publiku ette külgkorviga mootorratastel sõitvad maailmanimed ja pakkunud publikule eredaid emotsioone.
Motofestival on 12 aasta jooksul toonud publiku ette külgkorviga mootorratastel sõitvad maailmanimed ja pakkunud publikule eredaid emotsioone. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Nädalavahetusel peetud Kiviõli motofestivali viimase finaali finišilipp tähistas sellel aastal enamat kui ühe MM-etapi lõppu: see märkis ka 12 aastat toimunud Ida-Virumaa ühe suurema ürituse lõppemist, ehkki surve motofestivaliga jätkamiseks on suur nii publiku, sõitjate kui motoföderatsiooni poolt. 

Viimastel aastatel üliheas hoos olnud Kevin Saar tõi publiku ovatsioonide saatel Eestile EM-etapi võidu.
Viimastel aastatel üliheas hoos olnud Kevin Saar tõi publiku ovatsioonide saatel Eestile EM-etapi võidu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Nädalavahetusel 12. korda Kiviõlis põrisenud motofestival külaliste ootusi ei petnud: laupäevaks jagus vaatemängu ja pühapäevaks põnevaid sõite, kus eestlaste hea minek quadracer'ite seas ning tehnika altvedamine külgkorviga mootorrataste maailmameistrivõistluste etapil pakkusid võimsaid ja dramaatilisi emotsioone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles