Alutaguse korvpalliklubi sai jagu eksnarvalastest

Põhjarannik
Copy
Ülar Sala tõi oma meeskonna parimana Alutagusele võidumängus 18 punkti.
Ülar Sala tõi oma meeskonna parimana Alutagusele võidumängus 18 punkti. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti teises liigas hooaega kolme võiduga alustanud Alutaguse korvpalliklubi sai kahe kaotuse järel taas võidu kirja, alistades põnevas mängus Tallinna Kalevi korvpalliakadeemia 77:69.

Selles pealinna meeskonnas mängivad põhiliselt Narva päritolu mängijad, kes eelnevatel aastatel on teises liigas mänginud Narva meeskonna nime all. Sel aastal läksid nad aga Tallinna Kalevi korvpalliakadeemia lipu alla.

Alutaguse sai küll vaheajaks 14 punktiga 43:29 ette, ent enne viimast veerandit vähendas vastane vahet vaid kolmele punktile. Viis minutit enne lõppu pääsesid eksnarvalased ka punktiga juhtima, ent siis pööras Alutaguse 11:2 spurdiga mängu oma kasuks. 

Ülar Sala tõi võitjatele 18 ja Allan-Erik Elp 17 punkti. 9 punkti visanud Markus Laanemets võttis 13 lauapalli. 

Alutaguse on kuue vooru järel nelja võiduga jagamas neljandat kohta. 

Samas voorus tegid hooaja parima mängu ka Iisaku gümnaasiumi/Reinar Halliku korvpallikooli noored, kuid esimest võitu siiski veel kirja ei saanud. Esialgu tuli leppida Rapla korvpallikooli vastu hooaja kõige väiksema kaotusega 70:77.

Iisaku parimana tõi Raido Ootre 19 punkti, Arend Küttim lisas 14 ja Kevin Siim 13 punkti. 

Esiliigas ei õnnestunud HITO/Karjamaal silma pähe saada ka viiendal katsel, kuigi taas ei jäänud sellest palju puudu: kaotus Tamsalu Los Toros/Taltechile tuli skooriga 75:87. Vaid kaheksa mehega Tamsalusse sõitnud HITO/Karjamaal läks käest jällegi viimane veerand, enne seda oli vahe vaid viis punkti. 

Ida-Viru meeskonnas tegi supermängu Edvard Trumm, kes viskas 23 punkti, andis 4 resultatiivset söötu ja valitses koguni 21 palliga lauavõitlust. Erik Raud viskas 17 ja Urmet Roosimägi 14 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles