Üks nominentidest Ida-Viru parima naissportlase tiitlile on Inga Palu, kes võitis  taekwondo's nii maailma- kui Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali. Sel pildil on ta koos treener Igor Aleksandroviga aasta tagasi toimunud Ida-Virumaa paremate sportlaste tunnustamistseremoonial, kus ta pälvis 2018. aasta saavutuste eest suusataja Tatjana Mannima järel teise koha.
Üks nominentidest Ida-Viru parima naissportlase tiitlile on Inga Palu, kes võitis taekwondo's nii maailma- kui Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali. Sel pildil on ta koos treener Igor Aleksandroviga aasta tagasi toimunud Ida-Virumaa paremate sportlaste tunnustamistseremoonial, kus ta pälvis 2018. aasta saavutuste eest suusataja Tatjana Mannima järel teise koha. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa mullusteks parimateks mees- ja naissportlasteks kandideerivad valdavalt selliste alade esindajad, mida suure avalikkuse tähelepanuga pole hellitatud. 

Ida-Virumaa spordiliidu kaheksa juhatuse liiget valisid välja parimate mees- ja naissportlaste nominendid, võitjad tehakse teatavaks 15. jaanuaril Mäetaguse rahvamajas toimuval tseremoonial. 

Voronova sihib kümnendat tiitlit 

Kommentaarid
Copy