Alutaguse korvpallimeeskond võitis seitsmenda mängu järjest

Erik Gamzejev
Copy
Alutaguse meeskonna tänavusse võitude seeriasse on tugeva panuse andnud kaks kogenud mängumeest: Jaanus Pärnpuu ja Ülar Sala, kel mõlemal aastaid üle 35.
Alutaguse meeskonna tänavusse võitude seeriasse on tugeva panuse andnud kaks kogenud mängumeest: Jaanus Pärnpuu ja Ülar Sala, kel mõlemal aastaid üle 35. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alutaguse korvpalliklubi võitis Eesti teises liigas seitsmenda mängu järjest ning on kaks kuud alistamatuna püsides kerkinud liiga liidrite sekka. 

Läinud nädalal suruti tugeva teise poolajaga maha üks lähikonkurente tabelis, KK Viimsi ning saadi võit 84:68. Tasavägise avapoolaja lõpuks pääsesid vastased ette 43:40. Põnevalt jätkunud mängu kolmanda veerandi järel oli viie punktiga peal juba Alutaguse, kel õnnestus viimase veerandi esimeste minutitega otsustav edu kindlustada. 

Alutagusel oli üleplatsimees taas üks meeskonna kogenumaid mängijaid, 37aastane Jaanus Pärnupuu, kes viskas 31 punkti ja andis ka neli korvisöötu. Janar Aleksandrov tõi 13, Oliver Villers 12 ja Ülar Sala 11 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles