Narva on hädas kohtunike ja oma närvidega

Põhjarannik
Copy
Narva Transi türklasest peatreener Cenk Özcan leiab, et kohtunikud teevad tema meeskonnale põhjendamatult liiga.
Narva Transi türklasest peatreener Cenk Özcan leiab, et kohtunikud teevad tema meeskonnale põhjendamatult liiga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Tavaliselt medaleid sihtiv Narva Trans on meistriliigas seitsme vooruga vaid kaks punkti noppinud ja püsib endale harjumatul viimasel kohal.

Punktilisa ei toonud ka läinud pühapäev. Võõrsil toimunud mängus Paide vastu läks Trans küll Aleksandr Zakarljuka penaltist juhtima. Kuid seejärel andis kohtunik Siim Rinken Transi jaoks ebaõiglase penalti ka Paide kasuks, kui nende ründaja Lubega trahvikastis osavalt murule viskus. Lisaks viigiväravale küttis see otsus üles narvalaste närvid ja hästi alanud mäng pöördus taas katastroofiks. Teisel poolajal lõi Paide ka võiduvärava, narvalaste kapten Irie sai kohtunikult aga teise kollase kaardi ja mängu lõpetas Trans vähemuses. 

Eelmises kohtumises eemaldas kohtunik vaheajal platsi äärest punase kaardiga Transi presidendi Nikolai Burdakovi ja mänedžeri Konstantin Burdakovi ning jalgpalliliit trahvis klubi 200 euroga. Nüüd ootab distsiplinaarkaristus ilmselt ka Transi türklasest peatreenerit Cenk Özcani, kes oli pärast mängu ERRile antud intervjuus halastamatu kohtunike tegutsemisele hinnangut andes. "Kuhu jääb õiglus?! Vaadake penaltit ja kaarte − kuidas me saame nii mängida? Väga raske on mängida viieteistkümne mängija vastu, eriti ise kümnekesi olles," sõnas ta, andes selge vihje, et kohtunike brigaad on vastaste poolt ja Transi vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles