Mirotvortseva jättis selja taha enamiku meeskonkurentidest

Erik Gamzejev
Copy
Alles 17aastane Jekaterina Mirotvortseva võitis ligemale 30kraadises palavuses 10 000 meetri käimises Eesti meistritiitli nõnda, et temast kiirem suutis olla vaid üks meesvõistleja.
Alles 17aastane Jekaterina Mirotvortseva võitis ligemale 30kraadises palavuses 10 000 meetri käimises Eesti meistritiitli nõnda, et temast kiirem suutis olla vaid üks meesvõistleja. Foto: Marko Mumm / EKJL

17aastane Jekaterina Mirotvortseva võttis Eesti meistrivõistlustel 10 000 meetri käimises oodatud kuldmedali, jäädes seejuures alla vaid ühele meesvõistlejale. 

Mirotvortseva ei korranud küll sel aastal Kadriorus ligemale 30kraadises palavuses mullu sooritatud vägitegu, mil ta jättis selja taha ka kõik mehed ja aeg oli tema nimel olevast Eesti rekordist üle kahe minuti aeglasem, kuid näitas, et on ka võistlustevaesel koroonahooajal heas vormis. Tema seekordne võiduaeg 50.11,22 on hooaja täiskasvanute Euroopa edetabelis 19. ja maailma edetabelis 35. tulemus. Meestest oli rajal ainsana temast kiirem Virgo Adusoo. 

Sportlased igatsesid võistlemist 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles