Jõhvi tuli veel kaks motokrossitiitlit

Põhjarannik
Copy
Krissu Konoplitski ja Tanel Rauk tõid ühe tiitli Jõhvi valda ja teise Jõhvi motoklubisse.
Krissu Konoplitski ja Tanel Rauk tõid ühe tiitli Jõhvi valda ja teise Jõhvi motoklubisse. Foto: Valeri Tseskidov / MOTOSTART PHOTOGRAPHY

On üldteada tõde, et eestlastel koostöö pahatihti ei klapi ning tekivad dubleerivad ja võistlevad rühmitused. Erandiks pole ka motokross ja nii on võimalik ühel aastal mitu tiitlit võita. Just sellega sai hakkama Krissu Konoplitski, kes laupäeval krooniti ka Eesti hobikrossi liiga naiste meistriks. 

Õnneks ei toimu sõidud samal päeval ning kui ratas, rahakott ja füüsis vastu peavad, saab osaleda mõlemal. Saku-Männiku liivarada on kurikuulus oma kiiresti laguneva teekatte poolest, mis võistlejaid põhjalikult proovile paneb. Krissu Konoplitski läks starti naiste liidrina, kuid vigu ta endale lubada ei saanud, kuna edumaa oli napp. Õnneks kõik laabus ja Sõmerpalu motoklubi lipu all võistlev jõhvilane kindlustas endale naiste meistri tiitli. "Mõtlesin küll selle sõiduga hooajale joone alla tõmmata, aga tunne on hea ning otsustasin kaasa lüüa ka kestuskrossi hooaja lõpuetappidel. Varsti teeb ilm nagunii sõidupausi, aga tahan oma oskusi edasi lihvida," rääkis Krissu Konoplitski. 

Meeste kõige kiiremas klassis MX Pro kindlustas endale meistritiitli raplalasest Jõhvi motoklubi liige Tanel Rauk, kes sel hooajal teenis esimesed punktid ka EM-sarja etapil Lätis. "Eks hooaja lõpul võtan aja maha ja mõtlen, millises sarjas ma järgmisel aastal jätkan. Rekajuhist pereinimesena lihtsalt ei ole võimalik kõikides sarjades osaleda ja kõiki nädalavahetusi rajal veeta," ütles Tanel Rauk. 

Tavakrosside hooaeg, mille raskuskese kevadest sügise poole nihkus, on nüüd läbi, kuid kestuskrossi sarjas on kavas veel kolm etappi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles