Alutaguse valla spordijuht sai presidendiks

Põhjarannik
Copy
Eesti Discgolfiliidu president Timo Juursalu tunneb muret koroonareegleid eiravate mängijate pärast.
Eesti Discgolfiliidu president Timo Juursalu tunneb muret koroonareegleid eiravate mängijate pärast. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alutaguse valla spordijuht ja suusatreener Timo Juursalu sai järgnevaks viieks aastaks Eesti Discgolfi Liidu presidendiks. 

Timo Juursalu tõdes, et otsus kandideerida alaliidu presidendiks ei tulnud kergelt. “Aga lõpuks ma leidsin, et minus on seda tahet. Discgolf on olnud väga suur osa minu elust ja ma tahan proovida anda discgolfile rohkem, kui mul on," sõnas ta kutsudes klubisid üles tegema seda spordiala Eesti riigi silmis suureks. "Endast rohkem andmine ei ole minu jaoks midagi uut. Endise spordimehena naudin eneseületusi ja loodetavasti olen seda teile oma tegemistega ka tõestanud."

Timo Juursalu on olnud Eesti Discgolfi Liidu spordi-tehnilise komisjoni liige ja esimees. Ta on olnud  mitmete rahvusvahelise suurvõistluse korraldamise eestvedaja. Suuresti täna temale on Ida-Virumaa kettagolfipargid Mäetaguse ja Pannjärvel muutunud viimastel aastatel Eesti selle ala harrastajate meelisvõistluspaikadeks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles