Jõhvi neiu arvati võrkpalli rahvusnaiskonna kandidaadiks

Põhjarannik
Copy
Dzintra Lember.
Dzintra Lember. Foto: TALTECH/TRADEHOUSE

Eesti võrkpalli rahvusnaiskonna itaallasest peatreener Lorenzo Micelli valis koondise 26 kandidaadi hulka ka 19aastase Dzintra Lemberi.

Juba teises klassis Jõhvi spordikoolis võrkpalliga tegelema hakanud Lember asus läinud sügisel õppima Tallinna ülikooli ja pääses diagonaalründajana Eesti ühe tugevama naiskonna Taltech/Tradehouse'i koosseisu. 

Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks hakkab valmistuma 16 mängijat, ülejäänud on paralleelselt töös järelkasvukoondisena. Eesti kuulub valiksarjas kolmeliikmelisse alagruppi Valgevene ja Šveitsiga, finaalturniirile pääseb alagrupi kaks esimest. 

Peatreener Lorenzo Micelli teatas võrkpalliliidu vahendusel, et finaalturniirile pääsemise kõrval on teiseks suuremaks eesmärgiks tegelda paralleelselt noortega ja selleks moodustatakse B-koondis. "Koondise kandidaatide seas on mitu uut ja huvitavat mängijat ning ootan väga, et saaksin ka nendega koos töötada. Saame mängijaid vastavalt vajadusele kahe grupi vahel ka liigutada,"  ütles ta. Lisaks korraldatakse suvel laagreid ka eri vanuseklasside noortekoondistele.

Koondis koguneb osaliselt juba 19. aprillil, mil tehakse Rainer Vassiljevi juhendamisel nii-öelda eellaager. Valikmängude ettevalmistuslaager algab 26. aprillil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles