Narva Transile pikk paus kasuks ei tulnud

Põhjarannik
Copy
Transi uus keskkaitsja on leedulane Edgaras Žarskis.
Transi uus keskkaitsja on leedulane Edgaras Žarskis. Foto: Narva Trans

Narva Trans ei suutnud pärast rohkem kui kuu aega kestnud mängupausi end korralikult käima saada ja jäi võõrsil 1:2 alla meistriliiga viimasele meeskonnale Pärnu Vaprusele.

Meistriliigas kuuendal kohal olev Trans lasi juba kolmandal minutil vastasel juhtima minna ja poolaja lõpus tuli penaltist veel teinegi värav.

Seekord ilma oma mängujuhita platsil olnud narvakatel õnnestus kogu kohtumise jooksul luua vastase värava all vähe ohtlikke olukordi. Vilja kandis neist vaid üks, kui kohtumise lõpus, 84. minutil, lõi Roman Nesterovski ühe värava tagasi, kuid kaotust ei õnnestunud vältida.

Narva Transiga liitus 27aastane Leedu keskkaitsja Edgaras Žarskis, kes on neljal korral esindanud oma maa noortekoondist. Tema seniselt teenistuslehelt hakkab silma sage klubide vahetamine. Ta on mänginud viies Leedu klubis, aga sellele lisaks ka Aserabaidžaanis, Valgevenes, Lätis ja Poolas. Juunis loobus Trans Venemaa ründaja Nikolai Vdovitšenko teenetest. Vdovitšenko pääses kevadel platsile vaid üksikutes mängudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles