Kestvuskrossi hooaeg avati Lätis

Põhjarannik
Copy
Tsikli korrasolekut sai vaid üks kord proovitud ning kogu sõit käis üldfüüsilise treeningu pealt. Aga tunne oli uskumatult hea ja nii see klassivõit tuli, ütles Riho Keerme.
Tsikli korrasolekut sai vaid üks kord proovitud ning kogu sõit käis üldfüüsilise treeningu pealt. Aga tunne oli uskumatult hea ja nii see klassivõit tuli, ütles Riho Keerme. Foto: Erakogu

Laupäeval Liepajas tuli Balti meistrivõistluste esimese etapi soolode starti 109 kestvuskrossi huvilist. Eestlasi oli kohal vähe, neist Riho Keerme võitis enduurotsiklite arvestuses.

"Lõuna pool on kevad käes, aga Eestis on veel enamik radu jäised, nii et sõidutrenni polegi teha saanud," ütles Riho Keerme. Samas lisaks Balti meistrivõistlustele läks sõit ka Läti meistrivõistluste ning Eesti Sandmani karikasarja arvestusse. "Viimases on vaid kolm etappi, seega hooaja kokkuvõttes on iga sõit suure kaaluga," sõnas Keerme.

"Ilm oli päikeseline, kuid kõva tormituulega ja tsikli valitsemine raske. Samas puhus see ära tolmu ja nähtavus oli hea," ütles Jõhvi motoklubi värvides klassis E1 neljanda koha saanud Allar Keerme. Järgmisel korral lükatakse mootorrattad starti 10. aprillil Vilaskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles