Narva Trans lõpetas meistriliiga avaringi tabeli keskel

Põhjarannik
Copy
Kogenud Ukraina keskkaitsja Deniss Dedetško osutus avaringis Transi parimaks väravalööjaks: ta tegi skoori neljal korral.
Kogenud Ukraina keskkaitsja Deniss Dedetško osutus avaringis Transi parimaks väravalööjaks: ta tegi skoori neljal korral. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa parim jalgpallimeeskond lõpetas meistriliiga avaringi nelja võidu ja viie kaotusega viiendal kohal.

Viimases voorus jäi Trans laupäeval 0:3 alla Nõmme Kaljule, mis oli narvalaste tänavuse hooaja suurim kaotus.

Trans võttis avaringis nii-öelda kohustuslikud võidud eeldatavate autsaiderite Pärnu Vapruse, Tallinna Legioni ja Tallinna Kalevi üle, mängis üle keskmike hulka kuuluva Kuressaare, aga jäi alla Tartu Tammekale. Kui viimane mäng välja arvata, siis hakkas Trans südilt vastu ka meistriliiga favoriitidele Levadiale, Florale ja Paide linnameeskonnale, kuid kõik need mängud lõppesid napi kaotusega, mis punktilisa ei toonud.

Pooled Transi väravatest lõid sel aastal meeskonnaga liitunud Ukraina jalgpallurid. Keskkaitsja Deniss Dedetško skooris neljal korral ja alles viimases viies mängus osalenud ründaja Volodymyr Pryiomov kolmel korral.

Narva Transi äärekaitsja Kevin Aloe ütles Soccernetile, et üldjoontes võib meeskond avaringiga enam-vähem rahule jääda: "Suures pildis, vaadates meie eelhooaega, võib panna esimesele ringile "kolme". Kõvasti arenguruumi on, aga ei olnud ka kõige kehvem, saime kohapealt minema küll. Siit on hea edasi minna."

Teisipäeval mängib Trans kodusel Fama staadionil Kuressaarega, laupäeval seisab võõrsil ees mäng valitseva meistri Tallinna Levadiaga. 4. mail võõrustab Trans kodustaadionil karikavõistluste poolfinaalis Nõmme Kaljut. See on väga oluline mäng, sest vaid karikavõit võimaldaks Transil pääseda sel aastal eurosarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles