Lüganuse rahvajooksu kiireimad olid Anton ja Uustalu

Põhjarannik
Copy
Lüganuse rahvajooksul pagesid kõigi konkurentide eest ära meestest Allain-Marco Anton ja naistest Aveli Uustalu, kes mõlemad esindavad Alutaguse valda.
Lüganuse rahvajooksul pagesid kõigi konkurentide eest ära meestest Allain-Marco Anton ja naistest Aveli Uustalu, kes mõlemad esindavad Alutaguse valda. Foto: Margit Kurvits / Ida-Virumaa jooksusari

Kiviõli linna tänavatel joostud Lüganuse rahvajooksu võitis Alutaguse valda esindav Allain-Marco Anton, kes läbis ligikaudu 9 km pikkuse raja ajaga 32.39 ja edestas 20 sekundiga Aivar Vallistet Lääne-Virumaalt Vinnist.

Vallistest omakorda 13 sekundit hiljem jõudis üle lõpujoone Toila valda esindav Aleksei Markov, kes on tulnud maratonijooksus kahel korral Eesti meistriks.

Naistest oli ajaga 35.44 kiireim Eesti suusakoondise liige Aveli Uustalu Alutaguse vallast. Enne teda jõudis finišisse vaid kuus meest.

Naistest järgnesid Uustalule Keili Karu (40.54, Alutaguse vald) ja Jane Medar (41.46, Koeru vald).

4,5 km jooksus olid nobedaimad Joonas Nurgamaa ja Anette Ahu, kes mõlemad esindavad Alutaguse suusaklubi.

Ida-Virumaa jooksusarja kuuluval Lüganusel rahvajooksul oli erinevatel jooksu- ja kõnnidistantsidel stardis üle 130 osaleja.

Sarja kolmas etapp toimub 28. mail, kui on kavas Kohtla-Järve pargijooks, mille rajad kulgevad linnapargis ja selle järve ümbruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles