Pilk Moller Auto Viru esinduse tulevikku: tutvuge meie uue juhiga − Viru esinduse tegevjuhi Roman Šindiniga

Põhjarannik
Copy
Foto: Moller Auto

Mõnikord on eluteel sammud, mis viivad meid elus edasi, aga mõni samm juhib meid otse koju tagasi. Nii juhtus ka Moller Auto Viru uue tegevjuhi Romaniga, kes on oma eelnevatest väljakutsetest ja karjääri arengust koju kaasa toonud mitte ainult kogemused ja kire autode vastu, vaid ka põnevad plaanid Viru esinduse tuleviku hüvanguks.

Kohtusime uue juhiga Moller Auto Viru esinduses, kus ta rääkis meile oma lugu ja jagas oma visiooni ettevõtte tulevikust ning rääkis ka veidi endast.

Kes on siis Viru esinduse uus tegevjuht?

Uus tegevjuht Roman on pärit Ida-Virumaalt. Pärast keskkooli lõpetamist tõmbasid teda suure linna kiire elu ja sealsed karjäärivõimalused. Kuid koduigatsus tõi ta tagasi Ida-Virumaale ning Moller Auto Viru esindus avas talle ukse uueks väljakutseks.

Miks just Moller? Ta selgitab: "Enda rõõmuks avastasin, et Molleris töötades on tegemist millegi palju enamaga kui lihtsalt töötaja ja tööandja vahelise töösuhtega. Molleris tegutseb muljetavaldav ja kogenud meeskond, kes peab silmas selgeid eesmärke ja tulemusi. Olles talletanud teadmisi ja kogemusi erinevatest valdkondadest, tunnen, et neilt inimestelt on mul väga palju õppida."

Foto: mollerauto.ee

Hobid ja kirg autode vastu

Kuigi uus tegevjuht on töötanud erinevates ärivaldkondades, näiteks on ta olnud Depo kaupluse juhataja, Masku mööblimajas regiooni juht ja ka Storendi müügijuht, on autosektor alati olnud tema kirg. Tema sõnul oli tema liikumine autode valdkonda seotud huviga just selle tegevusala ja sektori arengu vastu. Ta usub, et autotööstuses on lõputult võimalusi ja uusi väljakutseid, ning ta naudib uute teadmiste omandamist ja pidevat enesearengut.

Foto: mollerauto.ee

Visioon ja muudatused

Küsisime uue tegevjuhi visiooni kohta Viru esinduse toimimisest. Ta selgitab: "Eelkõige soovin tänada eelmist juhtkonda, kes on loonud suurepärase meeskonna, kuhu kuuluvad ala parimad tippspetsialistid ja toredad kolleegid. Viru esinduses jätkame kindlasti Škoda, Volkswageni ja Audi ametlike garantii- ja hooldusteenustega ning Škoda ja Volkswageni uute autode müügiga. Oleme juba alustanud muudatustega kasutatud autode valikus ning tulevikus plaanime laiendada meie autoparki, et pakkuda klientidele veel suuremat valikut erinevatest automarkidest ja hinnaklassidest, et see sobiks just meie kliendibaasi vajadustega."

Eesmärgid ja arengukava järgmiseks viieks aastaks

Uus tegevjuht on seadnud järgmise viie aasta peamiseks eesmärgiks meeskonna hoidmise, motiveerimise ja arendamise. Ta soovib, et Moller Auto Virul oleks nelja lähima maakonna suurima kasutatud autode valikuga müügiplats, et ettevõte suudaks tagada oma professionaalsusega klientide rahulolu kolme marki autode hooldamises ja remontimises ning oleks piirkonna liider uute autode müügis.

Foto: Moller Auto

Kuidas Moller Auto Viru erineb teistest piirkonnas tegutsevatest konkurentidest?

Küsisime uue tegevjuhi käest, kas tal on mõni erakordne idee, kuidas Moller Auto Viru saaks teiste autosalongide seast silma paista. Tema vastus on inspireeriv: "Meie teenindus pakub midagi erilist. Meil on eraldi diagnostikaruum, kus saame kliendile turvaliselt näidata ja selgitada just tema auto spetsiifilisi omadusi ja hooldusvajadusi. Üks meie silmapaistvaid lisaväärtusi on ka lai valik elektriautosid, mis on meil alati müügis ning millega on võimalik iga päev proovisõitu teha. Elektriautod on kiiresti populaarsust kogumas ning meie klientidel on võimalus neid katsetada ja proovida, seeläbi loodame nende müügiga muuta piirkonna rohelisemaks ja liikumise loodussõbralikumaks."

Nii tundub, et Moller Auto Viru on tulevikku vaatav ja innovatsioonile avatud koht, mida juhib kirglik tegevjuht, kes soovib pakkuda ettevõttele ja klientidele uusi ideid ja võimalusi. Uus juht lubab muuta Moller Auto Viru külastuse meeldejäävaks kogemuseks. Ootame huviga, mida tulevik toob ja kuidas Moller Auto Viru järgmistel aastatel arenema hakkab. Roman Šindin on valmis juhtima Moller Auto Viru edukasse tulevikku ja panema ettevõtte Ida-Virumaa kaardile kui parima autoesinduse.

• Ametlik Volkswageni müügisalong

• Ametlik Škoda müügisalong

• Ametlik Audi hoolduskeskus

• Vähekasutatud autode müügisalong

Narva mnt 143

41536 Jõhvi, Estonia

+ 372 680 8211

mollerauto.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles