Spordiliit Jõud valis Erich Petrovitsi aasta tegijaks

Põhjarannik
Copy
Jõhvis oli Erich Petrovitsi üheks suuremaks väljakutseks sel aastal vahetult pärast siia tööleasumist Jõhvi staadioni ettevalmistamine rahvusvaheliseks kergejõustikuõhtuks, mis õnnestus samuti väga hästi.
Jõhvis oli Erich Petrovitsi üheks suuremaks väljakutseks sel aastal vahetult pärast siia tööleasumist Jõhvi staadioni ettevalmistamine rahvusvaheliseks kergejõustikuõhtuks, mis õnnestus samuti väga hästi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eestimaa spordiliit Jõud valis tänavuseks aasta tegijaks Erich Petrovitsi, kes vallaasutuse Jõhvi Sport juhina haldab Ida-Viru maakonnakeskuse spordihalli, staadione ja teisi spordiobjekte.

Aasta tegija tiitli pälvis Petrovits eelkõige peakohtuniku töö eest tänavustel Lääne-Virumaal toimunud Eestimaa suvemängudel, kus ta sai suurürituse koordineerimisega suurepäraselt hakkama. "Mängud õnnestusid väga hästi ning korraldus sujus. Erichi tegevus spordivaldkonnas on ületanud oma linna ja maakonna piirid," tõi ka spordiliit Jõud Petrovitsi puhul esile, et ta tegutseb aktiivselt kogu Virumaa spordielu korraldamisel. Lisaks Jõhvi spordiobjektide haldamisele on ta ka Lääne-Virumaa spordiliidu esimees.

Spordiliit Jõud täheldas, et Eestimaa suvemängude peakohtunikuks Rakveres ei saanudki keegi teine peale Petrovitsi olla, sest kes muidu oleks aidanud sedavõrd rohkearvulise võistlusprogrammi, osalejate võõrustamise ja kõigi muude väga-väga vajalike tegevuste niidiotsi kokku sõlmida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles