Aasta kooliks valitud Jõhvi gümnaasiumi abituriendid: "Hea, et võidu lõpuks ära tõime!"

Copy
Koolipere esitas hommikusaate "Terevisioon" lõpus võiduka koolitantsu, mida tavaliselt tantsitakse vabariigi aastapäeval.
Koolipere esitas hommikusaate "Terevisioon" lõpus võiduka koolitantsu, mida tavaliselt tantsitakse vabariigi aastapäeval. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Viiendat korda aasta kooli finaali jõudnud Jõhvi gümnaasium vormistas tänavu üldvõidu ja sealt läks esmaspäeval eetrisse ETV hommikusaade "Terevisioon". "Hea, et võidu lõpuks ära tõime ja saame kooli sellise pauguga lõpetada," rõõmustasid abituriendid Marius-Daniel Vähk ja Kaspar Käen.

Marius-Daniel Vähk ja Kaspar Käen kuulusid põhitegijatena meeskonda, kes tegi lööva video, tänu millele kool silma paistis. Jõhvi gümnaasium suutis nii žüriile kui ka Eesti rahvale kõige edukamalt näidata, millised põnevad koostöövormid koolis kasutusel on ning kuidas toimub nende koolis õppetöö lisaks tavapärastele ainetundidele.

"Üritasime tuua välja kõik, mis näitab meie kooli mitmekülgsust. Mõtlesime, et kuna lõpetame kooli, siis anname meeskonnana endast parima. Hea, et saame sellise pauguga lõpetada," rääkis Marius-Daniel Vähk, kes lisaks ideede esitamisele ka filmis ja monteeris.

Tagasi üles