Vova Všivtsev sõitis Tamsalu-Neeruti maratonil esikümnesse

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Vǐvtsev on ka 39aastasena vormis,  mis lubab Estoloppeti sarja kuuluvatel maratonidel sõita esikümnesse.
Vladimir Vǐvtsev on ka 39aastasena vormis, mis lubab Estoloppeti sarja kuuluvatel maratonidel sõita esikümnesse. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa spordielu aktivist ja maakonna aasta tegija aastast 2015 Vladimir Všivtsev, näitas laupäeval sõidetud Tamsalu-Neeruti maratonil, et on ka ise harrastajana kõva suusamees.

Narva Äkkeküla tervisespordikesuse eestvedaja, 39aastane Všivtsev, jõudis vabastiilis sõidetud maratonil 41 km rajal finišisse kümnedana, ajaga 2.02.42.

Maratoni võitnud Eesti laskesuusatamise koondisesse kuuluv Kauri Kõiv oli temast ligemale 12 minuti kiirem.

Omal ajal ise Eesti laskesuusatamise noortekoondisesse kuulunud Vladimir Všivtsev on peale suusatamise siiani harrastajate paremikus ka maastikurattasõidus. Ta on Ida-Virumaa suurima rahvaspordiürituse Narva energiajooks Narva-poolne peakorraldaja ja rajameister.

Tamsalu-Neeruti maraton oli Eesti pikamaasuusatamise sarja Estoloppet tänavuse hooaja teine võistlus. Kuue-etapilisse sarja kuulub ka Alutaguse maraton, mis sõidetakse sel aastal 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles