Mannima tuli Saksamaa mainekal maratonil kolmandaks

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel teisipäeval võttis Tatjana Mannima Narva kolledžis vastu Ida-Virumaa parima naissportlase auhinna. Kaasas ka tütred Anna-Lee ja Ann-Mari. Sel pühapäeval tuli ta kolmandaks Saksamaa kuulsal suusamaratonil König Ludwiig Laufil.
Sel teisipäeval võttis Tatjana Mannima Narva kolledžis vastu Ida-Virumaa parima naissportlase auhinna. Kaasas ka tütred Anna-Lee ja Ann-Mari. Sel pühapäeval tuli ta kolmandaks Saksamaa kuulsal suusamaratonil König Ludwiig Laufil. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kevadel tippspordist taandunud Tatjana Mannima näitas taas, et on ka harrastajana heas hoos, võites pühapäeval Saksamaa kõige mainekamal suusamaratonil König Ludwig Laufil kolmanda koha.

Baierimaal klassikastiilis sõidetava 50 km pikkuse maratoni läbis Mannima ajaga 2.40,02. Sõidu võitnud rootslannale Lina Korsgrenile jäi ta alla enam kui kümne minutiga. Samas edestas ta Tšehhi tuntud pikamaasuusatajaid Adele Boudikovat ja Klara Moravcovat enam kui nelja minutiga.

Pikamaasuusatamise sarjas FIS Worldloppet Cup on Kiviõli suusaklubi esindav Mannima kolme etapi järel üldarvestuses 140 punktiga teisel kohal. Liidrikohal on 280 punkti kogunud, Saksamaal teiseks tulnud rootslanna Maria Grafnings.

Mannima sarja avaetapil Hiinas ei osalenud. Teisel etapil, Austrias sõidetud Dolomitenlaufil, sai ta teise koha. 

Sarjas on ees veel neli etappi. Järgmisel pühapäeval on Mannimal kavas maraton Prantsusmaal ja seejärel 17. veebruaril kodune Tartu maraton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles