HITO/Karjamaa alistas lähikonkurendi ja võitis alagrupi

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Simm on viimastes kohtumistes olnud HITO/Karjamaa üks suurema kasuteguriga mängijaid.
Veiko Simm on viimastes kohtumistes olnud HITO/Karjamaa üks suurema kasuteguriga mängijaid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli teises liigas alistas HITO/Karjamaa reede õhtul lähikonkurendi Tartu Terminal Oili 89:67 ja kindlustas Ida alagrupi võidu. 

Jõhvi meeskond pööras mängu oma kasuks teisel veerandil. Kui pärast esimest veerandit oli Tartu pääsenud viie punktiga ette, siis poolajaks juhtis HITO/Karjamaa juba 49:38. Teisel poolajal jätkas kodumeeskond edu kasvatamist. 

HITO/Karjamaa suurim skooritegija oli taas Margo Tali 19 punktiga. Ta tabas seejuures kuuest kolmepunktiviskest koguni viis. 

Parima efektiivsuse koefitsendi - 30, mängis välja Veiko Simm, kes viskas 16 punkti, võttis 9 lauapall, andis 4 resultatiivset söötu ja tegi neli vaheltlõiget ning pani vastastele veel ka kaks "kulpi".

Taniel Šapovalov tõi oma meeskonnale 17 punkti.

Vaata mängu protokolli siit.

HITO/Karjamaa on teise liiga kaheksast võistkonnast koosnevas alagrupis võitnud 13 mängust 12 ja enam ei ole ühelgi konkurendil võimalik neile järgi jõuda. Alagrupi võit annab võimaluse veerandfinaalis minna vastamisi Lääne alagrupis neljandaks jääva meeskonnaga.

Reinar Hallik vs Gert Kullamäe?

Ida alagrupis saab suure tõenäosusega neljanda koha Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline, keda ootab veerandfinaalis ees mäng Andres Sõbra juhendatava Lääne alagrupis esikoha kindlustanud Kadrina Karudega, kellega liitus hiljuti legandaarne Eesti koondise snaiper 47aastane Gert Kullamäe.

Kui Reinar Hallik viib täide oma plaani hooaja teises pooles ka ise mängu sekkuda, siis võib veerandfinaalis näha palliplatsil kahe Eesti korvpalliveterani - Gert Kullamäe ja Reinar Halliku duelli. 

Vaata tabeliseise siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles