Haanja maratonil naistest parim Mannima, U20 vanuseklassis Krauvärk

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Krauvärk kindlustas heade sõitudega Alutaguse ja Haanja maratonidel esikoha Estoloppeti sarjas U20 vanuseklassis.
Kaspar Krauvärk kindlustas heade sõitudega Alutaguse ja Haanja maratonidel esikoha Estoloppeti sarjas U20 vanuseklassis. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäeval sõidetud Haanja maratoni võitis naistest Tatjana Mannima, U20 vanuseklassis Kaspar Krauvärk.

Üldarvestuses seitsmenda koha saanud Alutaguse suusaklubi esindav Krauvärk oli üks vähesest meestest, kes jõudis Haanjas üle finišijoone enne Tatjana Mannimad, kellest nobedamad suutsid olla vaid 11 meest. 

Mannima läbi Haanja raskete tõusudega 42 km pikkuse maratoniraja ajaga 2.22.54 ja edestas naiste arvestuses lähimat konkurenti ligemale 12 minutiga.

Meeste võitjale Sander Linnusele jäi ta  alla vaid pisut enam kui kuue miutiga. Linnus edestas 11 sekundiga nädal tagasi Alutaguse maratoni võitnud Martti Himmat ja ligemaleminutiga Seefeldi MMil sprindis osalenud Marko Kilpi.

Eelmisel nädalavahetusel sai Mannima Soome tuntuimal maratonil Finlandiahiihtol kaheksanda koha, millest piisas, et kindlustada endale pikamaasuusatamise sarjas FIS Worldloppet Cup enne viimast etappi teine koht.

Haanja maraton oli aga Eesti pikamaasuusatamise sarja viimane võistlus. Kaspar Krauvärk sai sarja kokkuvõttes meestest seitsmenda koha, vanuseklassis U20 oli ta aga parim.   Kuuest maratonist vaid kolmel osalenud ja neil kõigil Eesti naistest parim olnud Mannima, sai Estoloppeti sarjas naiste seas kokkuvõttes 14. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles