Hallik ja Kanter võtavad ette spordiajakirjanik Peep Pahvi meeskonna

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter  tõmbab järgmisel nädalal selga tõmmata Iisaku korvpallimeeskonna särgi.
Kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter tõmbab järgmisel nädalal selga tõmmata Iisaku korvpallimeeskonna särgi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eesti korvpalli teises liigas mängiv Reinar Halliku korvpallikooli meeskond, millega liitus veebruari lõpus ka kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter, läheb veerandfinaalis kokku Keila Korvpallikooli meeskonnaga, keda juhendab Eesti üks tuntumaid ja värvikama sõnapruugiga spordiajakirjanikke Peep Pahv.

Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline mängib esimese mängu Keilas järgmisel neljapäeval kell 20.30. Korduskohtumine toimub 29. märtsil Jõhvis.

Põhjarannik kirjutas hiljuti, et  Gerd Kanter ja ka endine Eesti korvpallikoondise tagamängija Gert Dorbek on alates 28. veebruarist kuni selle aasta 1. juunini registreeritud Iisakus asuva Halliku meeskonna mängijateks. Kanter on märgitud keskmängija positsioonile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles