Reena Koll ja Anna Maria Orel said stipendiumi

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Koll, Karl Erik Nazarov ja Anna Maria Orel moodustavad poole Eesti kergejõustiku tänavuse hooaja järelkasvutiimist.
Reena Koll, Karl Erik Nazarov ja Anna Maria Orel moodustavad poole Eesti kergejõustiku tänavuse hooaja järelkasvutiimist. Foto: Marko Mumm / EKJL

Jõhvis elav teivashüppaja Reena Koll  ja siit pärit vasaraheitja Anna Maria Orel arvati Eesti kergejõustikuliidu kuueliikmelisse järelkasvutiimi, mille liikmed saavad aasta jooksul stipendiumi. 

Tänu põhitoetajale kannab järelkasvutiim energeetikafirma Utilitas nime. 

Kuigi nii Koll kui ka Orel kuuluvad alles järelkasvutiimi, on nad mõlemad omal alal Eesti täiskasvanute rekordi omanikud. Mõlemad on seejuures Eesti rekordeid parandanud korduvalt. Reena Kolli nimel on praegu Eesti naiste teivashüpperekord 4.36, Anna Maria Orel on tulemusega 69.68 rekordiomanik vasaraheites. Tänavu on 22aastane Koll hüpanud teivast 4.15 ja tema eakaaslane Orel heitnud parimal katsel vasarat 66,32 meetrit, mida ta on ise nimetanud parimaks tulemuseks, mida ta hooaja nii varases faasis on saavutanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles