Pidurdamatu Raivo Saar ja JK Järve tegid tuule alla ka Levadia noortele

Põhjarannik
Copy
JK Järve 18aastane ründaja Raivo Saar lõi võidumängus Levadia U21 meeskonna üle kaks väravat ja tänavusel edukal hooajal on ta skoorinud juba viiel korral.
JK Järve 18aastane ründaja Raivo Saar lõi võidumängus Levadia U21 meeskonna üle kaks väravat ja tänavusel edukal hooajal on ta skoorinud juba viiel korral. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jalgpalli esiliigas sai Kohtla-Järve JK Järve neljanda võidu järjest, alistades Ahtmes Tallinna Levadia U21 meeskonna 4:1.

Mäng algas JK Järve jaoks ehmatusega, kui Levadia mängija Anton Krutogolov juba teisel minutil palli Kohtla-Järve meeskonna väravasse saatis. 

Peagi ilmus tabloole aga viigiseis, sest 13. minutil lõi brasiillane Sousa oma selle hooaja kuuenda värava. 

23. minutil tegi Levadia mängija Krutogolov taas skoori, kuid sedapuhku suundus tema puutest pall Levadia väravasse. 

Teise poolaja otsustavad minutid olid aga esiliiga märtsikuu parima mängija Raivo Saare sooloetendus. Ta skooris nii 70. kui 75. minutil. 18aastasel Saarel on sel hooajal kirjas juba viis väravat. 

Pühapäevasele võidule lisab värvi, et alistatud Levadia meeskonnas tegid kaasa ka JK Järve oma kasvandikud Erik Kruglov ja Ilja Jazev.  

76. minutil tuli esmakordselt Kohtla-Järve meeskonna eest platsile Elevandiluuranniku jalgpallur Christ Axel Fabrice Konan. 

21aastase ääreründaja kvaliteedist annab aimu, et mullusel hooajal kuulus ta Valgevene kõrgliiga klubisse FK Gomel, kus ta osales kuues mängus ja lõi ka ühe värava. 

Varem mängis ta Moldova tippliiga klubis FC Saxan, kus ta sai kirja 22 mängu. 

Konan on brasiillase Sousa ja Kolumbia jalgpalluri Mosquera kõrval kolmas välismaalane JK Järve tänavuses koosseisus.  

JK Järve on sel hooajal võitnud kuuest mängust viis ja jagab 15 punktiga esiliigas  teist kohta koos Pärnu Vapruse ja Tallinna Flora U21 meeskonnaga. Täiseduga on liidrikohal Tallinna Legion. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles