Ida-Viru hokimeeskonnad põrusid teist laupäeva järjest

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Viru klubid omavahelistes mängudes on edukam olnud Narva, kuid Tallinna ja Tartu meeskondadele ei saa Ida-Viru meeskonnad viimastes voorudes enam kuidagi vastu. MATTI KÄMÄRÄ
Ida-Viru klubid omavahelistes mängudes on edukam olnud Narva, kuid Tallinna ja Tartu meeskondadele ei saa Ida-Viru meeskonnad viimastes voorudes enam kuidagi vastu. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Nii Kohtla-Järve Everest kui Narva PSK said teist laupäeva järjest Eesti jäähokimeistrivõistlustel hävitava kaotuse.

Nädala eest kaotas Kohtla-Järve kodus Tartule 4:15. Sel laupäeval häviti samale vastasele võõrsil 0:12. Tartu Lõunakeskuse liuväljal oli mängust kulunud veidi üle kümne minuti, kui litter oli juba neli korda Kohtla-Järve väravas käinud.

Kui Narva PSK mängis hooaja alguses liidritega kui võrdne võrdsega, siis eelmisel nädalal saadi Tallinnas sealselt Vikingilt saun skooriga 2:11 ja samas vaimus jätkus mäng ka sel laupäeval kodupubliku ees. Juba avakolmandiku lõpuks oli Narva taga 1:5. Eriti hädas olid narvalased Valgevene hokimehe Roman Kolentšukovi pidurdamisega, kes viskas viis väravat, neist neli esimesel kolmandikul. Seekordsed kaotusenumbrid olid lõpuks 1:11.

Eesti jäähokimeistrivõiistlustel tuleb nüüd ligemale kolme nädala pikkune paus. 18voorulisest turniirist on mängitud 10. Liidrikohal oleval Tartu Välgul on 23 ja talle järgneval Tallinna Vikingil 21 punkti. Narval on koos 15 punkti, Kohtla-Järvel endiselt vaid üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles