Kaitseväe autod sattusid liiklusõnnetusse

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe sõiduk "Kevadtormil".
Kaitseväe sõiduk "Kevadtormil". Foto: KEVADTORMI TEAVITUSKESKUS/RENE RIISALU

Täna hommikul juhtus liiklusõnnetus kahe õppusel Kevadtorm osaleva sõidukiga Ida-Viru maakonnas Maidla vallas Veneoja külas.

Õnnetuse käigus sõitis Volvo sõjaväemaastur otsa eesliikuvale samasugusele masinale. Esialgsetel andmetel pidurdas eesliikuv auto järsult, mida taganttulev sõiduk õigeaegselt ei märganud.

Sõidukites viibis kokku kaheksa ajateenijat. Esialgsetel andmetel sai üks kaitseväelane vigastada, teised sõidukites viibinud isikud toimetati kontrolliks Kohtla-Järve haiglasse, neli kaitseväelast on praeguseks oma üksuse juures tagasi. Õnnetuses osalenud teavitasid oma pereliikmeid ja lähedasi ise.

Politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuur alustas väärteomenetlust liiklusõnnetuse asjaolude välja selgitamiseks. Sõjaväepolitsei on algatanud teenistusliku juurdluse.

Õppuse Kevadtorm piirkonnas on kaitseväe juhataja käskkirjaga kehtestatud õppusel osalevatele sõidukitele kiirusepiirang asfaltteel 70 ning kruusateel 50 ja pinnasekattega teel 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles