Hito südikust jätkus viieks minutiks

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hito suutis mängus valitseva Eesti meistriga võrdset mängu mängida viis minutit.
Hito suutis mängus valitseva Eesti meistriga võrdset mängu mängida viis minutit. Foto: Siim Semiskar

Neljapäeval Saku suurhallis Eesti meistriliiga kohtumises valitseva Eesti meistri BC Kalev/Cramoga suutis Hito mängida viis minutit tasavägist mängu ning sai siis suureskoorilise kaotuse.

Kohtumise alguses ei saanud kumbki meeskond end käima, vahendas sportiv.ee. Siis tegi Hito skoori lahti ning pärast seda avas oma punktiarve ka Kalev ning kuni esimese veerandaja keskpaigani mängiti kui võrne võrdsega. Siis panid kalevlased teise käigu sisse ning viskasid 23 punkti Hito 2 vastu ning esimene veerandaeg lõppes seisuga 33:12. Teisel veerandajal Kalevi edu jätkus ning poolajale mindi seisuga 51:27. Kohtumine lõppes seisuga 104:58.

„Komplekteerituse vahe on suur. Mängijad said tänase kohtumisega tunde, kuidas tipus mängitakse,“ rääkis Hito peatreener Priit Sternhof.

Vastasmeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa kiitis vastaseid, kes mängisid südilt ning võitlesid hingega, mida eriti hästi näitab esimese poolaja võrne lauavõitlus.

Kohtumise resultatiivseim oli Gary Wilkinson 22 punktiga. KK HITO suurimad korvikütid olid Siim Laur ja Sander Saare vastavalt 15 ja 12 punktiga.

Sellel laupäeval mängib Hito kodus Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles