HITO kaotas Valgale ka kodus

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna peetud mängus Valgaga tuli HITO-l taas vastasele alla vanduda.
Täna peetud mängus Valgaga tuli HITO-l taas vastasele alla vanduda. Foto: Matti Kämärä

[nggallery id=42]

HITO, kes eile jäi võõrsil alla Pärnu meeskonnale, pidi täna kaotuse vastu võtma ka Valgalt.

“Meil oli viis minutit enne mängu lõppu seisul 51:58 võimalik mängu sisse tulla, kuid kahjuks me seda ei suutnud. Otsustavaks said taas mõned mõõnad, avapoolaja alguses ja lõpus lasime vastastel visata kaheksa vastuseta punkti ning ka teise poolaja algus ei õnnestunud kõige paremini,” nentis KK HITO peatreener Priit Sternhof pärast mängu Valgaga korvpalliklubi kodulehel hito.ee.

0:8 kaotusseisu jäänud ja avaveerandi 12:19 kaotanud HITO suutis teise veerandi alguses jõuda viigini 19:19, kuid siis eksis Jalmar Joosep Saar kahjuks mõlemal vabaviskel ja jättis kasutamata võimaluse HITO esmakordselt ette viia. Veel olid tablool viiginumbrid 21:21, 23:23, 25:25 ja 27:27, kuid poolaja lõpus tegid vastased 15:3 spurdi, visates sealhulgas poolaja viimased kaheksa punkti.

Teise poolaja alguses jäi HITO 35:52 kaotusseisu, kuid suutis veerandi lõpuks vahet vähendada 44:55-le ehk kolmas veerand võideti 14:13. Viimase veerandi nelja minutiga jõuti vastastest seitsme punkti kaugusele (51:58), kuid enamaks jõudu ei jätkunud. Kindlasti andis tunda ka asjaolu, et kahe päevaga peeti teine mäng.

Laupäeval kaotas HITO võõrsil 57:81 KK Pärnule.

Kohtumine Valgaga oli HITOle sel hooajal juba teiseks, 23. oktoobril kaotati võõrsil 65:87.

Järgmise kohtumise peab HITO taas kodus, 18. novembril mängitakse TYCO Rapla meeskonnaga, keda hooaja avamängus võideti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles