HITO kaotas napilt Pärnule

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Saare.
Sander Saare. Foto: Matti Kämärä

HITO oli eile lähemal kui üheski eelnevas mängus oma teisele võidule korvpalli meistriliigas, ent pidi siiski võõrsil leppima kaheksapunktilise  kaotusega Pärnu korvpalliklubile 73:81.

Kohtumise algus ebaõnnestus HITO-l täielikult, sest seitsme minuti jooksul ei suudetud visata ühtegi punkti ja jäädi kaotusseisu 0:11. Ent veerandaja viimaste minutitega õnnestus kaotusseis kahandada kahele punktile.

Teisel veerandil pääses Pärnu uuesti ette ja võitis poolaja 34:22, ent viimasel veerandil  tuli HITO taas järele ja hoidis mängus pinget  lõpuminuteni, mil vahe oli vaid kolm punkti.

HITO poolt tegi hiilgava mängu Sander Saare, kes viskas 30 punkti ehk tegi peaaegu poole oma meeskonna skoorist. Muu hulgas tabas ta kuuest kaugviskest neli. Margo Tali arvele jäi 13 punkti. Korvi all tegi suurepärast tööd Edvard Trumm, kes noppis koguni 18 lauapalli.

Mängu kohapeal jälginud Rene Kundla sõnul oli võrdsete vastaste mängus  tunda jõulupuhkuse ootust. "Mõlemad meeskonnad tegid küllaltki palju vigu ja eksisid nii korvi alt kui vabavisetel. Pärnu sai võidu kätte suuresti tänu kahe leeduka kindlale tegutsemisele," lausus Kundla. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles